Tartósság, minőség, szakértelem, precizitás és 100% garancia.

Közzététel dátuma: 0000. 00 00.

A biztonságos szállítás alapvető feltétele, hogy megfelelő minőségű termékekkel dolgozzunk, amelyek átestek a szükséges hőkezelési és szárítási folyamatokon is. 

Hogy miért fontos ez? 

Azon termékek esetében, amelyek sem árban, sem minőségben nem felelnek meg a piac elvárásainak és nincs garanciális vállalás a termékek mögött nem garantált a zökkenőmentes, folyamatos szállítás.  Ez hosszútávon hatalmas károkat és veszteségeket eredményezhet egy cég életében. Gyakran tapasztaljuk, hogy a rossz minőség miatt kockázatossá, vagy lehetetlené válik az adott áru szállítása. Ez pedig beláthatatlan következményekkel járhat a kiszolgálásban. Számos esetben megtörtén már, hogy külföldre történt szállítás során derül ki, hogy a raklapok nem estek át a szükséges hőkezelésen és szárításon, ennek következtében kártevőket találtak a faanyagba. Ilyen esetben hatalmas költségek és óriási károk keletkeznek, hiszen a szállított árut megsemmisítik vagy visszaküldik a kiindulási helyre, országba. Ilyen esetekben gyakori, hogy szerződés bontásra, a partnerség felmondására kerül sor. 

Zöld energiával és a legkorszerűbb technológiával a hatékony termelésért:

Vállalatunk a jövő raklapgyára, hiszen a zöld energia jegyében a leghatékonyabb és legkorszerűbb berendezésekkel dolgozunk. Magyarországon, a legmodernebb raklapgyártó cégként egyedülállóak vagyunk az energia takarékosság és a korszerű eszközök alkalmazásába. Ilyen például az automatizált szögelési és szög detektálási berendezésünk is, melynek köszönhetően gyorsan és precízen hiba nélkül tudunk raklapokat gyártani. A robot a legapróbb részletekre is figyel, hiszen még azt is jelzi, ha a szög nem megfelelően helyezkedik el. 

 

100% minőségi garanciát vállal a partnerek felé, amelyek kiterjed a minőségre, a pontosságra és a zökkenőmentes szállításra is. 

MÉG TÖBB HÍREK

Egyedi raklapok gyártása

Üzemünkben a legmodernebb és legkorszerűbb gyártástechnológiai eszközökkel dolgozunk. Ennek köszönhetően vállaljuk, hogy partnereink egyedi elképzelései alapján bármilyen méretű, formájú, kialakítású és típusú raklapot legyártunk.

CP raklapok gyártása

A CP raklap rendszerét a kilencvenes évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség, más néven VCI, majd 1993-ban a Plastics Europe átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A Plastics Europe szakemberei pedig részletes irányleveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

Magaságyás raklapból

A raklapmagasítóból készült magaágyás remek lehetőséget kínál arra, hogy időt töltsünk a szabadban és nagyszerű lehetőség a kertészkedésre. A raklapból készül magaságyás akkor is kiváló megoldás, ha nincs elegendő hely a kertünkben vagy nem megfelelő a föld minősége.

Minden, ami a hulladékgazdálkodáshoz szükséges - MOHU regisztráció

Napjainkban a cégeket leginkább foglalkoztató kérdés a kötelező hulladékgazdálkodás regisztrációjának rendszere. Mely idén került napirendre és határideje minden céget érintően április vége volt.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.

Napenergia hasznosítás

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett. Filozófiánk, hogy korszerű és modern eszközökkel segítjük a kollegáink munkáját, ezáltal növeljük a hatékonyságot és a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki partnereinket.

A1 prémium minőségű fapellet

A cégünk által forgalmazott pellet kérgezett lucfenyőből készül, és rendelkezik az A1 minősítéssel, amely garantálja a legmagasabb minőséget.