Egyedi raklapok gyártása

Közzététel dátuma: 2023. október 08.

Üzemünkben a legmodernebb és legkorszerűbb gyártástechnológiai eszközökkel dolgozunk. Ennek köszönhetően vállaljuk, hogy partnereink egyedi elképzelései alapján bármilyen méretű, formájú, kialakítású és típusú raklapot legyártunk. Az egyedi termékek gyártásánál képesek vagyunk az egészen különleges, egyedi megoldásokat és igényeket is figyelembe venni.

Amennyiben partnereink kisebb mennyiségben gondolkoznak egyedi raklapok gyártásáról abban is készséggel állunk rendelkezésükre. Az egyedi raklapok lehetnek a szabvány méretekhez hasonló méretűek, ilyen esetekben csupán a raklap elkészítéséhez használt elemek és méretek változnak.

Ugyancsak egyedi igények alapján vállaljuk olyan rakodólapok elkészítését, amelyek nagyobb teherbírással rendelkeznek és extrém tartós használatra alkalmasak. Ezen rakodólapok mérete egészen eltérő lehet, extrém strapabírásuknak köszönhetően pedig többszöri mozgatásra is alkalmasak.

Ügyfeleink részéről szintén felmerülő igény, hogy az egyedi kialakítású rakodólap alkalmas legyen különösen sérülékeny, érzékeny árú szállítására. Ilyen esetben akár teljesen zárt rakodólapot is képesek vagyunk legyártani, ami üvegek és más kényes termékek biztonságos szállítását teszi lehetővé. Akárcsak a hagyományos, sztenderd méretű raklapok gyártása esetében úgy az egyedi gyártás során is rövid határidővel és 100%-os garanciával dolgozunk. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben egyedi elképzelései vannak a raklapgyártással kapcsolatban és mi készséggel megvalósítjuk elképzeléseit.

 

 

 

MÉG TÖBB HÍREK

CP raklapok gyártása

A CP raklap rendszerét a kilencvenes évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség, más néven VCI, majd 1993-ban a Plastics Europe átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A Plastics Europe szakemberei pedig részletes irányleveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

Magaságyás raklapból

A raklapmagasítóból készült magaágyás remek lehetőséget kínál arra, hogy időt töltsünk a szabadban és nagyszerű lehetőség a kertészkedésre. A raklapból készül magaságyás akkor is kiváló megoldás, ha nincs elegendő hely a kertünkben vagy nem megfelelő a föld minősége.

Minden, ami a hulladékgazdálkodáshoz szükséges - MOHU regisztráció

Napjainkban a cégeket leginkább foglalkoztató kérdés a kötelező hulladékgazdálkodás regisztrációjának rendszere. Mely idén került napirendre és határideje minden céget érintően április vége volt.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.

Napenergia hasznosítás

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett. Filozófiánk, hogy korszerű és modern eszközökkel segítjük a kollegáink munkáját, ezáltal növeljük a hatékonyságot és a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki partnereinket.

A1 prémium minőségű fapellet

A cégünk által forgalmazott pellet kérgezett lucfenyőből készül, és rendelkezik az A1 minősítéssel, amely garantálja a legmagasabb minőséget.