CP raklapok gyártása

Közzététel dátuma: 2023. október 08.

Tudta Ön, hogy cégünk CP raklapok gyártását is vállalja?

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit érdemes tudni a CP raklapról.
Először is CP raklapnak több típusa létezik. Egészen pontosan kilenc:  CP1, CP2, CP3, CP,4, CP5, CP6, CP7, CP8, CP9

A CP raklap rendszerét a kilencvenes évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség, más néven VCI, majd 1993-ban a Plastics Europe átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A Plastics Europe szakemberei pedig részletes irányleveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

A CP raklapokat az Európai Raklap Szövetség (EPAL) azzal a céllal vezette be, hogy világszerte tökéletes megoldást kínáljon a vegyipari piac szereplői számára. A termék bevezetését megelőző években ugyanis gyakori volt, hogy a vegyiparban használt raklapok nem feleltek meg a vegyipari termékek biztonságos szállítási követelményeinek.

A jól bevált szabvány és minősítő rendszernek köszönhetően ma már ezek a termékek rendelkeznek a megfelelő minősítéssel, lehetővé téve így a biztonságos szállítást.

CP1-től CP5-ig a vegyipar szereplői számára készülnek a raklapok.
CP6-tól CP9-ig a műanyagipar polimeripari termékek szállítására készülnek.

 

 

 

MÉG TÖBB HÍREK

Egyedi raklapok gyártása

Üzemünkben a legmodernebb és legkorszerűbb gyártástechnológiai eszközökkel dolgozunk. Ennek köszönhetően vállaljuk, hogy partnereink egyedi elképzelései alapján bármilyen méretű, formájú, kialakítású és típusú raklapot legyártunk.

Magaságyás raklapból

A raklapmagasítóból készült magaágyás remek lehetőséget kínál arra, hogy időt töltsünk a szabadban és nagyszerű lehetőség a kertészkedésre. A raklapból készül magaságyás akkor is kiváló megoldás, ha nincs elegendő hely a kertünkben vagy nem megfelelő a föld minősége.

Minden, ami a hulladékgazdálkodáshoz szükséges - MOHU regisztráció

Napjainkban a cégeket leginkább foglalkoztató kérdés a kötelező hulladékgazdálkodás regisztrációjának rendszere. Mely idén került napirendre és határideje minden céget érintően április vége volt.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.

Napenergia hasznosítás

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett. Filozófiánk, hogy korszerű és modern eszközökkel segítjük a kollegáink munkáját, ezáltal növeljük a hatékonyságot és a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki partnereinket.

A1 prémium minőségű fapellet

A cégünk által forgalmazott pellet kérgezett lucfenyőből készül, és rendelkezik az A1 minősítéssel, amely garantálja a legmagasabb minőséget.