Magaságyás raklapból

Közzététel dátuma: 2023. október 06.

A raklapmagasítóból készült magaágyás remek lehetőséget kínál arra, hogy időt töltsünk a szabadban és nagyszerű lehetőség a kertészkedésre. A raklapból készül magaságyás akkor is kiváló megoldás, ha nincs elegendő hely a kertünkben vagy nem megfelelő a föld minősége. Ezt a megoldást mindenkinek ajánljuk, aki a lehető legegyszerűbben szeretné megalkotni saját kis konyhakertjét, de nem akar vesződni egy hagyományos veteményeskert kialakításával és azt szeretné, hogy öröm legyen a kertészkedés. Raklap magasítóból magaságyást építeni nagyon egyszerű feladat és nem igényel különösebb szakértelmet.

Miből érdemes magaságyást építeni?
Mi a raklapmagasítót javasoljuk magaságyásnak, ami lapra összehajtva könnyen szállítható, szétnyitva pedig egyszerűen egymásra helyezhető, nem igényel szerelést.

A magaságyás előnyei:
- Könnyen összeszerelhető
- Kialakítása nem igényel szakértelmet
- Költséghatékony megoldás
- A magaságyás magassága igény szerint állítható, ezért nem kell hajolgatni
- Nincs ásás – az ásóra nincs szükség, hiszen a magaságyat drénlemezzel szigeteljük, feltöltjük komposzt - föld keverékével, ősszel zöldtrágya növénnyel bevetjük
- Nincs gyomlálás – a magaságyásban alig, vagy egyáltalán nem kell gyomlálnunk
- Nincs szükség műtrágyára – a komposzt, a növényi hulladék és a zöldtrágya megfelelően lazítja és tápanyaggal látja el a talajt
- Nagyobb hozam kis helyen - a magaságyásban lévő laza, jó minőségű és szerkezetű talajnak köszönhetően szebb és jobb minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, virágokat termelhetünk
- A magaságyás a környezet és a kert adottságaihoz alakítható
- A magaságyást kevesebb vízzel, ritkábban kell locsolnunk
- Feldobhatjuk a környezetünket vagy a kertünket, hiszen a magaságyat kedvünk szerint festhetjük, dekorálhatjuk.

Kínálatunkban Ön is megtalálja azt a raklapmagasítót, amiből tökéletes konyhakertet alkothat.

 

 

MÉG TÖBB HÍREK

Egyedi raklapok gyártása

Üzemünkben a legmodernebb és legkorszerűbb gyártástechnológiai eszközökkel dolgozunk. Ennek köszönhetően vállaljuk, hogy partnereink egyedi elképzelései alapján bármilyen méretű, formájú, kialakítású és típusú raklapot legyártunk.

CP raklapok gyártása

A CP raklap rendszerét a kilencvenes évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség, más néven VCI, majd 1993-ban a Plastics Europe átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A Plastics Europe szakemberei pedig részletes irányleveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

Minden, ami a hulladékgazdálkodáshoz szükséges - MOHU regisztráció

Napjainkban a cégeket leginkább foglalkoztató kérdés a kötelező hulladékgazdálkodás regisztrációjának rendszere. Mely idén került napirendre és határideje minden céget érintően április vége volt.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.

Napenergia hasznosítás

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett. Filozófiánk, hogy korszerű és modern eszközökkel segítjük a kollegáink munkáját, ezáltal növeljük a hatékonyságot és a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki partnereinket.

A1 prémium minőségű fapellet

A cégünk által forgalmazott pellet kérgezett lucfenyőből készül, és rendelkezik az A1 minősítéssel, amely garantálja a legmagasabb minőséget.