Napenergia hasznosítás

Közzététel dátuma: 2023. március 28.

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett. Filozófiánk, hogy korszerű és modern eszközökkel segítjük a kollegáink munkáját, ezáltal növeljük a hatékonyságot és a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki partnereinket. Arra törekszünk, hogy partnereink egyáltalán ne, vagy csak minimálisan mértékben érzékeljék a megnövekedett költségeket, amikor hozzánk fordulnak. Ezért a megemelkedett energiaárakra mi további beruházással, invesztálással reagálunk. A napelemek, napkollektorok képesek arra, hogy a nap energiájából áramot állítsanak elő és működésük során nem bocsátanak ki káros vagy szennyező anyagokat. Ezért mai, modern világunkban az egyik leghatékonyabb megoldást jelentik az energia árak csökkentésére. Az elmúlt időszakban mi is napelemes rendszer telepítésével igyekszünk csökkenteni az energetikai költségeinket. A legutóbbi fejlesztés során 245.025 kWp teljesítményű napelemes rendszert, más néven fotó villamos elemet telepítettünk üzemünkben.

 

 

 

MÉG TÖBB HÍREK

Minden, ami a hulladékgazdálkodáshoz szükséges - MOHU regisztráció

Napjainkban a cégeket leginkább foglalkoztató kérdés a kötelező hulladékgazdálkodás regisztrációjának rendszere. Mely idén került napirendre és határideje minden céget érintően április vége volt.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.

Magaságyás raklapból

A raklapmagasítóból készült magaágyás remek lehetőséget kínál arra, hogy időt töltsünk a szabadban és nagyszerű lehetőség a kertészkedésre. A raklapból készül magaságyás akkor is kiváló megoldás, ha nincs elegendő hely a kertünkben vagy nem megfelelő a föld minősége.