Raklapok egyedi jelöléssel – Raklap jelölés, ahogy Ön szeretné

Kezdőoldal - Raklapok egyedi jelöléssel – Raklap jelölés, ahogy Ön szeretné

Raklapok egyedi jelöléssel – Raklap jelölés, ahogy Ön szeretné

Magyarországon egyedülállók vagyunk abban, hogy igény esetén a raklapok egyedi jelölését is elvégezzük. Minden olyan lényeges információt megjelenítünk a raklapon, amelynek köszönhetően egyértelművé válik, hogy a termék kinek a tulajdonát képezi.

A legfontosabb megjelenítési lehetőségek:
A cég logója. Amennyiben a grafikai feltételeknek megfelel az embléma, úgy vállaljuk a cég logójának a raklapon történő megjelenítését.

A raklap hőkezelésének típusa, az eljárást végző azonosítója és a hőkezelés dátuma. Így a raklap egyértelmű jelzést kap, hogy ki és mikor végezte ezt a fontos tevékenységet. Egyéb, a megrendelő által szükségesnek tartott információk megjelenítése. Előzetes egyeztetést követően a raklap típusától, jellegétől, illetve a kért szöveg terjedelmétől függően.


 

Raklap, ami egyértelműen az Öné
A robot-technológiánk segítségével lehetőségünk van arra, hogy raklap jelölési tevékenységünket igazán kiemelkedő minőségben tudjuk végezni. A robot-technológiával működő gyártósorunk képes a legmodernebb jelölési technológiát alkalmazni.  

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük forduljon hozzánk bizalommal, kollegáink állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken!