Cégünkről

Kezdőoldal - Cégünkről

35 év szakmai tapasztalat

A Rozifa Kft. 35 éve a magyar raklapgyártási piac egyik meghatározó szereplője. Az 1990-ben alapított Rozifa Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cégként raklapok, rakodólapok, EUR raklapok gyártásával, újrahasznosításával, illetve azok kereskedésével foglalkozunk. Cégünk a hazai piac egyik legnagyobb szereplője és mára már piacvezető szerepet tölt be a hazai raklapgyártás területén.

Számos területen úttörőnek számítunk, hiszen Magyarországon az elsők között kezdtük meg a raklapok, faanyagok hőkezelését, szárítását. Ugyancsak az elsők között alkalmaztunk robottechnológiát a gyártási folyamatokban.

Sikereinket és piaci helyzetünket az egyedülálló minőségnek, a vevők azonnali, folyamatos és rugalmas kiszolgálásának köszönhetjük. Mi a folyamatos fejlesztésben, innovációban hiszünk, melynek során az is fontos szempont, hogy az új eszközök, gépek a legkorszerűbbek és egyben energiatakarékosak legyenek. Üzemünkben megtörtént a legújabb robottechnológiás berendezések fejlesztése, amely tovább növeli a gyártási kapacitást és gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé.

 

Telephelyünk

Piliscsabán, Budapesttől mindössze 15 kilóméterre található a 14.000 m2-es telephelyünk. Négy korszerű, fűthető üzemcsarnokban, a legmodernebb raklapszegező gépsorokkal felszerelve történik a termelés. Telephelyünkön 4 korszerű és modern szárítókamra is rendelkezésünkre áll, mely heti 30.000 db raklap leszárítását teszi lehetővé.  A szárított, hőkezelt raklapok tárolását fedett csarnokok biztosítják, megvédve így a rakodólapokat az időjárás viszontagságaitól. Mindezeknek köszönhetően biztosítani tudjuk partnereink számára a magas minőségű termékeket.

Több mint 1 millió raklap

Cégünk életében igazi fordulópontot jelentett, amikor 2019-ben a raklapgyártási kapacitásunk túllépte az 1 milliós darabszámot. A legyártott raklapok közel 70 %-át hőkezeltük és magyar/angol nyelvű nemzetközileg jóváhagyott tanúsítvánnyal láttuk el.

Mára már az alapanyag készletünk eléri a 3 havi raklapgyártás tervünkhöz szükséges nyersanyag gazdálkodását. Ez a készlet elsősorban rönkfákból és raklapelemekből tevődik össze. Raklap raktárkészletünk eléri az 100 ezres darabszámot és az állandó 30.000 darabszámú szárított, hőkezelt raklap szintén a raktárkészletünk része. 

A magas alapanyag és késztermék készlettel, kiemelkedő minőséggel, a vevők rugalmas, akár 24 órán belüli kiszolgálásával elértük a zökkenőmentes a kiszállítást.

10 raklap percenként

A raklapok és rakodólapok gyártásának jelentős része gépsorokon, szalag szerűen történik. Ezek a gépsorok percenként 10 raklap legyártását teszik lehetővé. A modern és csúcsminőségű gépsorainknak köszönhetően lehetőségünk van egyedi méretezésű raklap gyártására az ügyfeleink igényeihez igazodva.

A 2017-ben üzembe helyeztünk egy Európa szerte egyedülálló raklapgyártó gépsort, melynek köszönhetően az üzemünkbe dolgozó munkatársainkat korszerű robottechnológia segíti. A megnövekedett kapacitásunk révén naponta akár 5000 darab raklapot is képesek vagyunk előállítani.

Minőségbiztosításunk

Termékeink minőségét belső minőségirányítási rendszer garantálja. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatásaink minőségére. A folyamatos javuláshoz és fejlesztéshez elengedhetetlenül fontos számunkra a partnereink részéről érkezett visszajelzések, vélemények, javaslatok.

A zöld környezetért

Mi kiemelten figyelünk a környezetünkre! A Zöld környezet jegyében a facsomagolási hulladékot felvásároljuk és újrahasznosított raklapokat gyártunk belőle, az árfekvésüket tekintve kedvezőbbek az új raklapoknál. A hulladék begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezünk. (Hulladékkezelési engedély száma: 29482-2/2004)

NÁLUNK ÍGY KÉSZÜLNEK A RAKLAPOK

Készítettünk egy videót arról, hogy üzemünkben, hogyan zajlik a raklapok gyártása ennek a csúcstechnológiának köszönhetően.