Raklap árak

Közzététel dátuma: 2023. szeptember 11.

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel manapság találkozunk az a raklapok árára vonatkozik. Fontos tudni, hogy az árakat számos tényező befolyásolja.

Ilyen lehet például:
A raklap típusa: nem mindegy, hogy EUR raklapról, egyutas raklapról, konténer raklapról vagy éppen display raklapról van szó.
A raklap mérete: más az árfekvése a 800X1200 mm-es raklapoknak, mint a 1000X12000mm-es raklapoknak.
A vásárolt mennyiség szintén az árat befolyásoló tényező. Természetesen nem mindegy, hogy egy raklapról vagy egy egész kamionnyi raklapról kérünk ajánlatot.
A fa típusa: a raklap alapanyagául szolgáló fa típusát is figyelembe vesszük az ajánlat készítésekor.
A vásárlás gyakorisága: az árak annak függvényében is változhatnak, hogy egyszeri vásárlásról, vagy folyamatos, hosszútávú együttműködésről van szó.

Az árlistában szereplő árakat mindig a fenti tényezők figyelembevételével alakítjuk ki. A raklapok árait tehát a mennyiség, a típus és gyakoriság mind befolyásolja. A fenti szempontok alapján minden esetben egyedi ajánlatot készítünk partnereink számára.

MÉG TÖBB HÍREK

Egyedi igények

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, éppen ezért minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeiket!

EUR raklapok

EUR raklap minden elemét és azok kialakítását az UIC-435-2 műszaki előírásai határozzák meg. Minden esetben UIC és EUR védjeggyel ellátottak. Az EUR raklap egy standard európai 800×1200 cm méretű raklap.

Hány EUR raklap fér el egy kamionban?

Elhelyezéstől függően 33 vagy 34 EUR raklap fér el egy kamion rakterében. Egy szabványos ponyvás kamion 2,4 méter széles, 2,9 méter magas és 13,6 méter hosszú rakodótérrel rendelkezik. Minden logisztikai menedzser arra törekszik, hogy maximálisan kihasználja a lehetőségeket.

Mire érdemes figyelni az EUR raklap vásárlásakor?

Származás és tanúsítványok: Ellenőrizze a jelöléseket! Minden esetben érdemes ellenőrizni a raklapok származását, és tanúsítványt kérni az EUR minősítésről. Az EUR minősítése azt jelzi, hogy a raklap megfelel az európai szabványoknak és előírásoknak.

Ön tudja mit jelent a Just In Time szállítás?

Tisztában vagyunk azzal, hogy rohanó világunkban mindenki életében fontos szerepet játszik a pontosság. Éppen ezért mi is folyamatosan arra törekszünk, hogy logisztikai rendszerünket is mindig fejlesszük és tökéletesítsük.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.