Ön tudja mit jelent a Just In Time szállítás?

Közzététel dátuma: 2023. szeptember 11.

Tisztában vagyunk azzal, hogy rohanó világunkban mindenki életében fontos szerepet játszik a pontosság. Éppen ezért mi is folyamatosan arra törekszünk, hogy logisztikai rendszerünket is mindig fejlesszük és tökéletesítsük. A Just In Time szolgáltatásunk bevezetésével sikerült megvalósítani a mindig pontos kiszállítást! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a megrendelt árú mindig időben érkezik, éppen akkor, amikor szükség van rá, nem előbb és nem később. Így partnereink nyugodtan tervezhetnek, hiszen mi minden esetben az ügyfeleink időbeosztásához igazítva szállítjuk ki a raklapokat.

Hogy működik ez a gyakorlatban?
Partnereinknek nincs más dolga, mint egyeztetni kollégáinkkal a kiszállítás pontos időpontját. A továbbiakban minden a munkatársaink feladata, hogy megrendelt raklap mindig időben érkezzen Önhöz.
 

MÉG TÖBB HÍREK

Egyedi igények

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, éppen ezért minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeiket!

EUR raklapok

EUR raklap minden elemét és azok kialakítását az UIC-435-2 műszaki előírásai határozzák meg. Minden esetben UIC és EUR védjeggyel ellátottak. Az EUR raklap egy standard európai 800×1200 cm méretű raklap.

Hány EUR raklap fér el egy kamionban?

Elhelyezéstől függően 33 vagy 34 EUR raklap fér el egy kamion rakterében. Egy szabványos ponyvás kamion 2,4 méter széles, 2,9 méter magas és 13,6 méter hosszú rakodótérrel rendelkezik. Minden logisztikai menedzser arra törekszik, hogy maximálisan kihasználja a lehetőségeket.

Mire érdemes figyelni az EUR raklap vásárlásakor?

Származás és tanúsítványok: Ellenőrizze a jelöléseket! Minden esetben érdemes ellenőrizni a raklapok származását, és tanúsítványt kérni az EUR minősítésről. Az EUR minősítése azt jelzi, hogy a raklap megfelel az európai szabványoknak és előírásoknak.

Raklap árak

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel manapság találkozunk az a raklapok árára vonatkozik. Fontos tudni, hogy az árakat számos tényező befolyásolja.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.