Egyedi igények

Közzététel dátuma: 2023. november 10.

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, éppen ezért minden esetben figyelembe vesszük az egyedi igényeiket! 

Amennyiben partnereink úgy érzik, hogy gazdag kínálatunkban nem találják meg azt a terméket, ami ideális megoldást jelent számukra, akkor személyre szabjuk Önnek azt a terméket, ami a tökéletesen megfelel az elképzeléseinek. Amennyiben speciális termékek szállítására keresi a tökéletes megoldást, úgy nem kell aggódni, hiszen szakértő kollegáinkkal közösen megtaláljuk azt a megoldást, amivel termékeit tökéletes biztonságban tudhatja.

Korszerű és modern üzemünkben a legújabb gyártástechnológiai eljárásoknak köszönhetően megtervezzük és a legmagasabb minőségben legyártjuk elképzelt és tökéletes megoldást kínáló terméket. Minden esetben figyelembe vesszük a szállítandó árú típusát és az egyedi igényeket, akár egyedi raklapokról, akár ládákról akár különböző rekeszekről legyen szó. 

MÉG TÖBB HÍREK

EUR raklapok

EUR raklap minden elemét és azok kialakítását az UIC-435-2 műszaki előírásai határozzák meg. Minden esetben UIC és EUR védjeggyel ellátottak. Az EUR raklap egy standard európai 800×1200 cm méretű raklap.

Hány EUR raklap fér el egy kamionban?

Elhelyezéstől függően 33 vagy 34 EUR raklap fér el egy kamion rakterében. Egy szabványos ponyvás kamion 2,4 méter széles, 2,9 méter magas és 13,6 méter hosszú rakodótérrel rendelkezik. Minden logisztikai menedzser arra törekszik, hogy maximálisan kihasználja a lehetőségeket.

Mire érdemes figyelni az EUR raklap vásárlásakor?

Származás és tanúsítványok: Ellenőrizze a jelöléseket! Minden esetben érdemes ellenőrizni a raklapok származását, és tanúsítványt kérni az EUR minősítésről. Az EUR minősítése azt jelzi, hogy a raklap megfelel az európai szabványoknak és előírásoknak.

Ön tudja mit jelent a Just In Time szállítás?

Tisztában vagyunk azzal, hogy rohanó világunkban mindenki életében fontos szerepet játszik a pontosság. Éppen ezért mi is folyamatosan arra törekszünk, hogy logisztikai rendszerünket is mindig fejlesszük és tökéletesítsük.

Raklap árak

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel manapság találkozunk az a raklapok árára vonatkozik. Fontos tudni, hogy az árakat számos tényező befolyásolja.

Raklap kisokos

A “Raklap kisokos” írásunkban összefoglalunk minden olyan fontos információt, amit a különböző raklapokról tudni érdemes.