Logisztikai optimalizálás – Minden termékhez megfelelő raklap

Kezdőoldal - Logisztikai optimalizálás – Minden termékhez megfelelő raklap

Logisztikai optimalizálás – Minden termékhez megfelelő raklap

Minden olyan cég életében, ahol fontos szerepet játszik a logisztika, teljesen jogos kérdésként merülhet fel, hogy az erre a célra használt eszközök mindenben a legmegfelelőbbek-e a cég számára.
Több mint 30 éves tapasztalatunk van abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb logisztikai megoldásokkal és ezáltal Önnél is a leghatékonyabban történjen a termékek tárolása, szállítása. Gyakran azt tapasztaljuk, hogy a partnereink tanácstalanok néhány, a logisztikát érintő kérdésben, hiszen eddig nem kaptak megfelelő szakmai segítséget ezen a területen.

Amennyiben Önt is foglalkoztatják az alábbi kérdések és szeretne választ kapni rájuk, kérem forduljon hozzánk bizodalommal és mi szívesen segítünk a felmerülő kérdések szakszerű megválaszolásában:

  • Biztos, hogy a megfelelő raklappal dolgozunk?
  • Biztos, hogy ár-érték arányban a legjobb raklapot használjuk?
  • Biztos, hogy az áru épségben megérkezik az adott raklapon?
  • Lehetséges ezen a pontos anyagi megtakarítást elérni, ha igen hogyan?

Tökéletes megoldások a logisztikában

Sok éves tapasztalatunkkal segítjük az Ön és cége munkáját az alábbiak szerint:

  • Mérnök munkatársunk felkeresi az Ön cégét, és egy mindenre kiterjedő vizsgálatot végez. Ennek során felderítésre kerülnek azok a releváns pontok, melyek befolyásolják ezt a területet.
  • A kapott vizsgálati eredmények birtokában logisztikai csapatunk, kiértékeli az adatokat.
  • Ezt követően elkészítünk egy ajánlati lapot, melyben felvázoljuk, hogy jelenleg melyek azok az érintési pontok, amelyek nem, vagy csak hiányosan felelnek meg a legoptimálisabb feltételeknek.
  • Továbbá az ajánlatunk tartalmazza azt is, hogy milyen lehetőségek vannak arra nézve, hogy cége raklapokkal kapcsolatos tevékenységei a lehető legköltség-hatékonyabban működjenek.
  • Amennyiben igény mutatkozik, úgy nem csak a raklapokkal kapcsolatos pontokat, hanem a cég teljes logisztikai működését megvizsgálja és optimalizálja erre szakosodott csapatunk.

A megvalósítás
A megfelelő módosítási terv elfogadása után, jelentős és hatékony segítséget tudunk nyújtani a kitűzött célok és javítási folyamatok megvalósításában. Mint minden termékünkre és szolgáltatásunkra, a Rozifa Kft. ezen a területen is 100%-os garanciát vállal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne szakmai tanácsot kérni, hogy még tökéletesebb legyen a logisztikai és szállítási háttere, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken.